Om os

Arazzo Consulting er et enkeltmandfirma med 2 ansatte, der er startet i 2016. Vi tilbyder at overtage bogholderi opgaver for mindre erhvervsdrivende, samt mellemstore virksomheder. Et samarbejde med Arazzo Consulting er baseret på gensidig tillid, troværdighed og fortrolighed.

 

Gulnara Mamedova, indehaver, økonomikonsulent

Gulnara har 14 års indgående arbejdserfaring indenfor bogholderi og regnskab, i det hun har beskæftiget sig med både offentlige og private virksomheder. Hun har fået finansøkonom uddannelsen på bachelor niveau i 1988 og markedsøkonom uddannelsen i 2001. Gulnara har også taget fag på Merkonomuddannelsen (økonomistyringslinien) og adskillige efteruddannelser/ kurser for at dygtiggøre sig inden for regnskab/økonomi.

Nigar Mobaraki, studentermedarbejder

Nigar læser til cand.merc.aud studerende på Syddansk Universitet. Hun har afsluttet sin bacheloruddannelse i HA Almen Erhvervsøkonomi i 2015 på CBS. Nigar har en bred erfaring med daglig bogholderi og administration.

 

Hvis du skal du bruge en engageret bogholder på Amager og i København området så er Arazzo Consulting et rigtig godt valg.

Ring endelig for en uforpligtende samtale på telefon +45 30 61 95 30